Verkoop ‘carnvalsonderboek’ loopt goed

Foto: Kangaroo Underwear

Waar laat jij je telefoon, huissleutel en geld tijdens carnaval? Drie studenten van de opleiding Small Business en Retail Management in Breda bedachten hiervoor een oplossing: een onderbroek met opbergvakjes.

De eerste lijn is een aantal onderbroeken in verschillende kleuren en maten voor mannen. Over een volgende serie met soortgelijk vrouwelijk ondergoed wordt gedacht. We spraken met de Roosendaalse student Tom Faas en hij is zeer te spreken over zijn leuke product en de verkopen die tot op heden zijn gerealiseerd. Er zijn dit jaar inmiddels  zo’n 1500 items verkocht in korte tijd en 600 in de afgelopen dagen na de media-aandacht. Momenteel zijn alleen de witte en rode boxershorts voorradig. De andere kleuren zijn vanaf eind maart weer leverbaar. Enkele kleine productverbeteringen zijn dan aangebracht.

De drie Avans studenten Tom Faas (19), Damon Sinke (22) en Finn Sanden (21) verwijzen met hun merknaam naar het Australische buideldier. De Kangoo’s kunnen na het carnavallen ook gebruikt worden op festivals, vakantie, sportschool en op feestjes.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden