Crowdfunding voor Snoezelruimte Zorgboerderij

Foto: Danny van den Aarsen

Zorgboerderij De La vie in Roosendaal is een zorgboerderij die kinderen met een beperking opvangt na school, in het weekend en in vakanties. Zij zijn een crowdfunding gestart om geld op te halen voor een snoezelruimte.

De la Vie zorgt dat kinderen met ADHD en/of autisme een leuke dag hebben. Zo kunnen ze de dieren verzorgen, op de boerderij knutselen en in het atelier spellen met de andere kinderen.

Veel kinderen lopen soms vol van prikkels en spanningen van buiten af wat herkenbaar is bij kinderen met ADHD en autisme. Dit kan uitlopen tot woede uitbarstingen, erg druk of heel emotioneel worden. Daarom zijn zij bezig met een snoelzelhoekje voor deze kinderen,  zodat zij de rust kunnen krijgen en ervaren waar ze op dat moment er veel behoefte aan hebben. De gemeente Roosendaal heeft hiervoor geen subsidie. Er is een online inzamelingsactie begonnen om het bedrag van ruim 13.000 euro in te zamelen. Particulieren en bedrijven kunnen sponsoren. Tevens is de stichting op zoek naar vrijwilligers en stagiaires die leuke activiteiten kunnen doen met de kinderen .

Namens alle kinderen wil de stichting de mensen die doneren alvast bedanken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen