Boris zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Boris is een vrolijke, eigenwijze en energievolle hond. Hij is geboren op 31-12-2013 en is een gecastreerde reu. Hij is een kruising tussen een border collie en een cockerspaniel. Boris is slim, hij leert snel truckjes en wil wel uitgedaagd worden. Hij snuffelt,knuffelt en speelt erg graag.

Hij kan goed een dag alleen blijven in zijn bench, maar niet dagelijks. Boris kan niet los, want hij zit snel in zijn hoge drift en luistert dan niet. Ook is hij niet tegen alle honden even aardig. Met teefjes gaat het over het algemeen wel goed. Deze vrolijke jongen is met een blind oogje geboren. Daar heeft hij op zich geen last van, maar daardoor ziet hij het niet altijd, zeker in het donker, even snel. Hij is daardoor wat onzeker en kan dan soms uitvallen naar iemand. Door de juiste baas is Boris wel te corrigeren.

Voor zijn baasje is hij de liefste hond die er is en voor mensen die hij kent ook. Maar ontmoetingen met vreemde gaan niet altijd goed. Vooral als het onverwacht en ongecontroleerd is. Daarom heeft het gezin waar Boris heeft gewoond met pijn in hun hart afstand gedaan van Boris. In het gezin waar Boris woonde waren ook drie kinderen. En kinderen rennen nu eenmaal in huis rond en maken vaak ook ongecontroleerde bewegingen samen met hun vrienden. De kinderen in het gezin zullen Boris ook verschrikkelijk missen. Maar voor Boris is het beter om in een rustiger huishouden te wonen en waar het baasje lekker veel aandacht kan geven aan Boris.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen