KVW 2017 volgende week van start!

Foto: KVW Roosendaal

Ontmoet dit jaar tijdens KVW Sam de Safariman. Hij vertelt over zijn spannende avonturen waarin hij verschillende dieren heeft ontmoet. Het leukste is, hij heeft de dieren meegenomen naar KVW!

Naast de knutselactiviteiten staat er elke dag iets anders op het programma met onder andere: theatervoorstellingen, graffiti spuiten, zwemmen, politiehonden demonstratie, springkussen, vogelshow en een busreis naar Blijdorp.

Dit jaar is KVW van 7 t/m 18 augustus (niet in het weekend). De locatie is wederom EGR de Levensschool aan de Benedendonk 1 in Roosendaal. Alle kinderen van 5 t/m 13 jaar zijn welkom. De zaal is elke dag open van 09:30 – 16:00 met uitzondering van de busreis, dan is de zaal gesloten. De kosten zijn €3,- per kind per dag (m.u.v. zwemmen en de busreis). Dit wordt betaald aan de kassa. Ieder 25e kind mag gratis naar binnen.

Vrijwilligers gezocht!

Naast de kinderen zijn ook vrijwilligers meer dan welkom. Ben jij 14 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om kinderen te begeleiden tijdens verschillende activiteiten? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen