Buurtetentje De Wieken

Een gezamenlijke maaltijd verzorgd door de medewerkers van De Wieken aan de Guido Gezellelaan voor de bewoners van Kroeven/Langdonk op vrijdag 18 augustus 2017.

De wieken is nu in het weekend gesloten in verband met de vakantieperiode en omdat de bewoners van Kroeven/Langdonk uitkijken naar een gezamenlijk eetmoment is er besloten om op deze dag deze bewoners een “BRABANTSE- LUNCH” te verzorgen in plaats van het gebruikelijk buurtetentje in het weekend. Op elke 2e zaterdag van de maand verzorgt De Wieken een warme buurtmaaltijd. Het eten zo ook nu wordt verzorgd en klaargemaakt door Petra Jurgens en ze doet dit met klasse.

De middag werd geopend door Cor Koevoets, voorheen voorzitter nu vrijwilliger van het buurtgebeuren. Vooraf op deze Brabantse middag wordt begonnen met een overheerlijk kopje tomatensoep mét balletjes. Daarna diverse broodjes die men naar keuze kon vullen met kaas maar ook echte Brabantse zult en…gebakken bloedworst met gebakken appeltjes. Naar keuze was er koffie en thee. Het sociaal aspect staat bij De Wieken op nummer een, en zo moet het ook. Een mooi initiatief van de medewerkers van De Wieken.

Tekst en Beeld Ad Verbiest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen