Jack de Kreij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau

Foto: gemeente Roosendaal

Burgemeester Jacques Niederer reikte donderdagmiddag 14 december 2017 een Koninklijke Onderscheiding uit aan dhr. Jack de Kreij (58) uit Roosendaal.

Dhr. de Kreij wordt benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Dat gebeurde tijdens een mini-symposium ter gelegenheid van het afscheid van dhr. De Kreij als vicevoorzitter van de raad van bestuur en CFO bij Koninklijke Vopak in Rotterdam. Mede dankzij zijn (internationale) inspanningen groeide Koninklijke Vopak uit tot een stabiele, duurzaam opererende organisatie. De missie van Koninklijke Vopak is het veilig, betrouwbaar en effectief opslaan en overslaan van vloeibare bulkproducten in havens langs belangrijke zeeroutes, die cruciaal zijn voor klanten over de hele wereld. Koninklijke Vopak is een Nederlands bedrijf met een geschiedenis van meer dan 400 jaar.

Bijzondere bijkomstigheid is dat de decorandus niet –zoals gebruikelijk- in zijn woonplaats Roosendaal deze Koninklijke Onderscheiding krijgt uitgereikt maar in Rotterdam, waar Vopak zijn hoofdkantoor heeft. De uitreiking vond plaats als verrassing tijdens een besloten symposium over lange termijn-waarde creatie ter ere van zijn afscheid van dhr. de Kreij. Burgemeester Niederer verricht deze officiële handeling overigens in goed overleg met de burgemeester van Rotterdam, dhr. Aboutaleb.

Bron: gemeente Roosendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen