Moeder en dochter zoeken nieuw thuis

Foto: Arduin

Deze week twee hele lieve wat timide poezen, moeder en dochter die al op leeftijd zijn en altijd samen zijn. Ze krijgen extra aandacht want ze hebben heimwee. We hopen dat ze dan ook snel een fijn huis vinden waar ze lekker verwend kunnen worden.

Kyra en Poekie zijn moeder en dochter die bij ons zijn gekomen omdat hun baasje ging verhuizen en zij helaas niet mee konden verhuizen. Kyra, links op de foto is de moeder, ze is gesteriliseerd en geboren in 2002. Poekie, rechts op de foto is ook een gesteriliseerde poes en geboren in 2003. Kyra is in het verleden aan komen lopen bij haar baasje, daar werd ze goed opgevangen en heeft toen ook kittens gekregen. Poekie is daar ook blijven wonen en samen hebben ze het altijd goed naar hun zin gehad. Kyra en Poekie vinden het leuk om samen te zijn en liggen dan ook vaak samen bij elkaar te slapen. Het zijn twee rustige, lieve en vriendelijke poezen die graag op hun tijd buiten zijn. Het zijn beide ook goede muizenjagers. Ze vinden het niet zo leuk om constant opgepakt te worden, maar komen wel graag naar je toe om aangehaald te worden.

Met kinderen en katten kunnen ze overweg en honden ontlopen ze liever. We willen graag deze lieve dames samen plaatsen, omdat ze erg aan elkaar gehecht zijn. We hopen dat ze snel een baasje vinden want ze hebben heimwee naar een huiselijke omgeving. Het zijn ook twee echte lekkerbekjes en eten dan ook niet zomaar alles op. Kyra lust graag felixvlees en gourmet en Poekie lust graag felixbrokjes. En omdat ze al op leeftijd zijn mogen ze samen voor een aangepast tarief geplaatst worden. Voor meer informatie hierover, kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.
Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Vroenhoutseweg 374703 SH Roosendaal
Telnr: 0167-532627
Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen