Is Kevin Buurmans de nieuwe Robinson?

https://www.youtube.com/watch?v=S7iHRzuMUwA

Expeditie Robinson is ook voor het nieuwe seizoen op zoek naar onbekende Nederlanders om deel te nemen aan het populaire TV-programma.

Zeven weken lang is er een weekopdracht om aan deel te nemen. Elk week wordt er een top 7 bekend gemaakt op maandagochtend om 10.00 uur. Naast deze 7 x 7 personen zullen nog eens 51 mensen uitgenodigd worden die opvallen met hun verhaal of video. In totaal zijn er dus 100 mensen zich kunnen bewijzen voor de zeven felbegeerde Robinson plekken in een selectieweekend.

Wil je meer weten of je aanmelden, ga hiervoor dan naar de website van Expeditie Robinson.

Kevin Buurmans

Kevin Buurmans (23) uit Roosendaal heeft zichzelf opgegeven in de eerste week. Op de Robinson site geeft hij een toelichting. “Overleven, je innerlijke zelf ontdekken, barre omstandigheden trotseren en samenwerken. Een mix van kwaliteiten in een Robinson. Een Robinson die ik in mijzelf wil vinden. Al jaren lang wil ik meedoen met Expeditie Robinson. Strijden als een titaan en overleven als een woesteling. Door mijn bijbaan als groepslesinstructeur ben ik fit en in conditie om deze uitdaging aan te gaan.”

  • Hij roept mensen op, om op hem te gaan stemmen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen