1.000 inwoners uit Wouw winnen ijsprijs

Foto: Postcode Loterij

Op een van de koudste dagen van het jaar winnen ruim 1.000 inwoners uit Wouw de Postcode IJsprijs. Nog een paar weken wachten op een zonnige lentedag.

De hele wijk met postcode 4724 in Wouw wint ijs in de januaritrekking. Vanaf eind volgende week kunnen de 1.093 winnaars hun prijs ophalen.

Inwoners van Wouw die in de januaritrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwe smaken Ben & Jerry’s ijs: Bob Marley’s One Love, Salted Caramel Brownie, Home Sweet Honeycomb en Cookie Dough ‘Wich Multipack. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 10 maart t/m zondag 25 maart 2018 bij PLUS Van Gurp, Tolbergcentrum 172 in Roosendaal.

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties. Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers is er afgelopen jaar ruim 357 miljoen euro aan mens en natuur geschonken. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen