SDW organiseert DOE-ochtenden voor middelbaar scholieren

Foto: SDW

Werken in de (gehandicapten)zorg; heb jij er een beeld bij? Kom eens kijken op een DOE-ochtend bij SDW! In de Week van Zorg en Welzijn laten we scholieren van middelbare scholen en andere geïnteresseerden tijdens DOE-ochtenden kennis maken met het veelzijdige werk in de gehandicaptenzorg.

Op maandag 12, woensdag 14 en vrijdag 16 maart vinden de DOE-ochtenden plaats van 9.30 tot 12.00 uur op dagcentrum de Colweghe in Halsteren. Na een inleidende presentatie doen de deelnemers mee aan een activiteit met cliënten. Een korte evaluatie en vragenronde sluiten de ochtend af.

Positief verrast

Michael Hulters is BBL-leerling (werkend leren) bij SDW en organiseert de ochtenden. “Zelf stapte ik met nul kennis en ervaring het BBL-traject in en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Ik had moeite met school, wist niet waar ik heen wilde en nu doe ik werk dat me elke dag weer positief verrast. Mijn mooie ervaringen binnen SDW en mijn enthousiasme over het werken in de zorg wil ik dan ook graag delen.”

Aan jou hebben we wat!

Aanmelden voor een gratis DOE-ochtend kan via een e-mail naar [email protected] Indien nodig kan vervoer geregeld worden.
De DOE-ochtenden bij SDW zijn activiteiten in de week van zorg er welzijn die zorgorganisaties in West-Brabant organiseren in samenwerking met het Vitalis college. Middelbaar scholieren hebben op hun school hierover de flyer ‘Aan jou hebben we wat!’ ontvangen.

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: [email protected] of telefoon 088-259 3010.

Reacties

article
53751
Werken in de (gehandicapten)zorg; heb jij er een beeld bij? Kom eens kijken op een
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/53751/sdw-organiseert-ochtenden-middelbaar-scholieren/
2018-03-08T18:33:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/03/08182958/ambulante-ondersteuning-7.jpg
nieuws