Karel en Poekie zoeken een nieuw thuis

Foto: Arduin

Poekie is helemaal verliefd op Karel en zoekt hem dan ook steeds op om gezellig bij hem in de buurt te gaan liggen. Karel vindt het ook wel gezellig wanneer Poekie bij hem komt liggen. Ze komen ieder van een ander adres en hebben elkaar bij Arduin ontmoet.

Omdat ze zo van elkaars gezelschap genieten zou het wel leuk zijn om ze samen te plaatsen. Beide zijn erg rustig en een beetje verlegen. Ze houden niet van al te veel drukte om zich heen en zijn ook echte lekkerbekken. Ze liggen samen ook liever binnen bij de kachel dan buiten.

Poekie is een gesteriliseerde poes, geboren in 2002. Ze is bij ons gekomen omdat haar baasje ging verhuizen en Poekie kon helaas niet mee. Poekie is een lieve, rustige en wat verlegen poes die even moet wennen aan haar omgeving. Ze is een vriendelijke poes, die wanneer ze gewend is, graag naar je toekomt om aangehaald te worden. Met kinderen en katten kan ze overweg, honden ontloopt ze liever. Poekie willen we graag in een rustige omgeving plaatsen waar ze lekker op haar gemak kan wonen. Bij iemand die haar graag wil verwennen en haar rustig van haar oude dag kan laten genieten. Poekie is een echte lekkerbek en eet dan ook niet alles zomaar op. Het liefst lust ze felixbrokjes.

Omdat Poekie al op leeftijd is, mag ze voor een aangepast tarief geplaatst worden. Voor meer informatie hierover, kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Karel is een gecastreerde kater die gevonden is. Hij is waarschijnlijk geboren in 2010. Toen Karel bij ons kwam was hij ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij is hiervan inmiddels goed opgeknapt. Karel is een leuke, lieve en rustige kater. Hij is een beetje timide en moet dan ook even wennen. Maar wanneer hij gewend is vindt hij het heerlijk om aangehaald te worden. Hij komt dan ook graag gezellig naar je toe om te kroelen. Voor Karel zoeken we een rustige omgeving waar hij op z’n gemak kan wonen. Met andere katten kan hij overweg, maar hij zoekt ze niet snel op.  Met honden en kleine kinderen hebben we geen ervaring met Karel.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen