Zusjes Singa en Leone in de spotlight

Foto: Dierenopvang Arduin

Singa en Leone zijn twee zusjes die gesteriliseerd zijn. Ze zijn geboren op 20-08-2008. Weet jij een baasje voor ze?

Ze zijn bij ons gekomen omdat er meerdere katten in huis zijn en dit gaat niet samen. Ze hadden constant ruzie met elkaar, dit lag overigens niet aan Singa en Leone. Zij zijn heel makkelijk in de omgang met andere katten en zoeken ook graag hun gezelschap op. Singa en Leone zijn twee rustige en wat bangere poezen, ze hebben dan ook tijd nodig om te wennen aan hun omgeving. Ze moeten dan ook echt het vertrouwen winnen van mensen en daarom zoeken we ook een baasje met veel geduld die hun hier bij willen helpen. Beide zusjes zijn wat op zichzelf, maar wanneer ze gewend zijn komen ze wel om aangehaald te worden. Stiekem vinden ze het heerlijk wanneer je bij hun gaat zitten en lekker achter hun oortjes gaat kriebelen. Ze kunnen met katten en kinderen goed overweg, met honden hebben ze echter geen ervaring. Ze zijn binnen en buiten gewend en we willen ze graag samen plaatsen.

 

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen