Dorpskern Nispen afgesloten tijdens NK

Foto: redactie

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vindt er een uniek wielerfeest in Nispen plaats. Naast de 44e Wielerronde van Nispen, ontvangen de gemeente Roosendaal en de Heerlijckheijd Nispen gastvrij de top van het Nederlandse wielrennen voor hun starts van het NK Wielrennen.

Om dit evenement veilig te laten verlopen zijn de volgende maatregelen genomen:
• De volgende straten zijn afgesloten: Heijbeeksestraat vanaf het Kerkplein tot en met Oostmoer, het gehele Kerkplein, Dorpsstraat, De Lind en de Bergsebaan
• Op zaterdag 30 juni van 10.00 uur tot 18.30 uur
• Op zondag 1 juli van 8.00 uur tot 14.00 uur
• Op beide dagen mogen er geen auto’s op het parcours geparkeerd staan vanaf 8.00 uur (Dorpstraat, de Lind, Bergsebaan, Kerkplein)
• Er geldt een parkeerverbod voor het parkeerterrein van N.S.V. en de parkeerplaatsen achter de kerk bij de Turftuin als ook aan de Heijbeeksestraat

Wat betekent dat voor u?

• Als u aan het parcours woont, vragen wij u vriendelijk uw auto voor 8.00 uur binnen of buiten het parcours te parkeren
• Als u binnen of aan het parcours woont en u heeft uw auto op 30 juni of 1 juli nodig, dan kunt u uw auto het best buiten het parcours parkeren. Dit kan in de straten van Oostmoer, aan de Essenseweg, aan de Nigtestraat na de afslag van de Maststraat, of in de Everlandweg. Voor de Bergsebaan geldt er een parkeerverbod aan beide zijden van de weg vanaf nr. 97 tot aan de spoorlijn en voor de Nigtestraat vanaf de Bergsebaan tot aan de Maststraat.
• Alleen bij een noodgeval is het mogelijk om met de auto binnen en buiten het parcours te komen. Mocht dat het geval zijn dan kunt u zich melden bij de verkeersregelaars. Zij zijn herkenbaar aan hun oranje hesjes. U ontvangt dan verdere instructies. De verkeersregelaars staan opgesteld aan de kruising van de Flamingostraat en de Lind voor uitgaand verkeer. Voor inkomend verkeer staan de verkeersregelaar opgesteld bij de kruising van de Nigtestraat en de Bergsebaan.

Hoe kom je naar Nispen toe?

Vanuit richting Bergen op Zoom
(afslag Wouw/Wouwse Plantage) en Hoogerheide/Woensdrecht/Huijbergen/Wouwse-Plantage:
Volg de borden Nispen (Westelaarsestraat). Bij café “De Brembos” rijdt u rechtdoor en volgt u de borden ‘Dorpskern Nispen’. U wordt via de Rietgoorsestraat en de Willem Dreesweg omgeleid naar Nispen. Vanaf de Antwerpseweg (N262) volgt u de borden P1.
Vanuit de richting Roosendaal
U neemt de afslag Nispen. Vanaf de Antwerpseweg (N262) volgt u de borden naar P1.

Vanuit de grensovergang Nederland/België
Vanaf de N117/N262 volgt u de borden naar P1.
Vanuit de kern Essen
Vanaf de Essenseweg volgt u de borden naar de parkeerplaats P3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen