Vraag op tijd je subsidie aan voor 2019

Foto: redactie

Vanaf 1 juli tot 1 oktober 2018 kunnen Roosendaalse organisaties subsidie voor 2019 aanvragen. Denk daarbij aan subsidie voor activiteiten op het gebied van cultuur en recreatie, onderwijs, sport, sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening in de gemeente Roosendaal.

Op de gemeentelijke website staat uitgelegd wie er subsidie kan aanvragen, waarvoor en op welke wijze deze subsidie verstrekt zal worden.

Maatschappelijke initiatieven

Naast de gebruikelijke subsidieregelingen heeft de Gemeenteraad specifiek geld beschikbaar gesteld voor de subsidie maatschappelijke initiatieven. Heeft uw vereniging of stichting een initiatief dat bijdraagt aan het bevorderen van de leefbaarheid, gezondheid, aantrekkelijkheid en/of samenhorigheid in de wijken en dorpen of op gemeentelijk niveau? Dan kunt u een aanvraag indienen voor de subsidie maatschappelijke initiatieven.

Cultuur

De activiteitensubsidie Cultuur is sinds dit jaar ondergebracht in het Cultuurfonds en wordt uitgevoerd door de Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal. Zij publiceren de regeling op hun website cultuurnetwerkroosendaal.nl.

Reactie wethouder Inge Raaijmakers

Verantwoordelijk wethouder Inge Raaijmakers zegt in een reactie: “Vanaf 1 juli tot 1 oktober kunnen subsidies voor 2019 worden aangevraagd. De aanvragers krijgen vóór 31 december bericht of de subsidie wel of niet verstrekt zal worden.”

Online aanvragen

Alle subsidies kunnen eenvoudig en veilig online aangevraagd worden. Belangrijk is dat de aanvragers hun subsidieaanvraag voor 2019 indienen tussen 1 juli en 1 oktober 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen