Minoes zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Minoes is een gesteriliseerde poes, geboren op 1-1-2009. Minoes is bij ons gekomen, omdat haar baasje wegens gezondheidsproblemen niet meer voor haar kan zorgen.

Minoes is een lieve en vriendelijke poes, die binnen in huis gewend is. Met kinderen heeft ze geen ervaring en andere katten vindt ze niet zo leuk om mee om te gaan. In het verleden heeft ze met een hond samengewoond en dat ging goed. Maar Minoes woont liever in huis zonder andere dieren om haar heen. Minoes is verder een rustige poes, die soms een speelse bui heeft. Ze vindt het ook fijn om lekker over haar bolletje geaaid te worden.

Bij Minoes is recent blaasgruis ontdekt. Momenteel krijgt ze speciaal voer (Specific struvite dissolution) om dit te bestrijden, vanaf 26 juli mag ze over op onderhoudend voer voor blaasgruis-katten.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen