Wie matst deze lieve vrolijke kater?

Foto: Dierenopvang Arduin

Deze week zoeken we een nieuw thuis voor de kat Mats, die erg relaxt is en z’n eigen niet gauw druk maakt om iets zolang hij ergens maar lekker kan liggen voor zijn dutje te doen.

Mats is een gecastreerde kater die gevonden is. Hij is waarschijnlijk geboren in 2010. Mats is een leuke, lieve en vrolijke kater die graag naar je toekomt om aangehaald te worden. Hij vindt het heerlijk om gezellig bij je te komen zitten. Maar hij komt ook graag lekker in je nek liggen als hij daar de kans voor krijgt.  Met andere katers kan Mats niet zo goed overweg en het is niet bekend of hij met honden overweg kan. Het liefst plaatsen we Mats dan ook alleen in huis. Mats is op z’n tijd ook graag buiten om te genieten van het mooie weer. Soms heeft Mats een hele speelse bui en dan speelt hij graag met muisjes en balletjes.  Maar deze grote slaapkop kan ook echt helemaal in dromenland zijn, dan ligt hij in diepe slaap en hoort dan ook bijna niks. Je moet dan ook even wat moeite doen om hem wakker te krijgen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

article
56407
Deze week zoeken we een nieuw thuis voor de kat Mats, die erg relaxt is
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/56407/wie-matst-deze-lieve-vrolijke-kater/
2018-08-02T16:13:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/02160910/mats26-6.jpg
nieuws