Meziekmeneer Ronald sluit de vakantieperiode voor de kids af

De vakantieperiode werd voor de kinderen zaterdag 18 augustus vrolijk afgesloten door Meziekmeneer Ronald verbonden aan de Harmonie St. Cecilia. Vrolijke deuntjes en samen muziek maken was de doelstelling van deze middag in het Openluchttheater Nispen.

“Ik maak muziek”, is een duwtje in de richting van de muzikale ontwikkeling van kinderen van groep 4, 6 en 8 en bestaat uit een jaarcursus waarbij het zelf ontdekken verwonderen en creëren op een speelse manier centraal staat.

Deze middag had Meneer Ronald voor de ondersteuning van zijn optreden gerekend op hulp van de kinderen. Door middel van klappen en met mais gevulde potjes om mee te schudden op de maat en met geluidstubes werd hij muzikaal ondersteund. Na de pauze activeerde hij een aantal kinderen om een heus blaasensemble te worden. Ze werden uitgerust met kleurrijke trompetten en de rest van de kinderen moesten scheetjes maken met hun mond. Er werd veel gelachen een betere afsluiting van de vakantie kon er niet zijn. Voor Informatie over “Ik maak Muziek” kunt u mailen naar: [email protected] of schrijf je in op muzisens.nl (telefoon: 06-12148658).

De avond bestond uit een Deja Vu naar de jaren 60, 70 en 80 door de heren Eric van Deelen, Peter van den Broek beide Dj’s uit de tijd van de Sooz zowel van Roosendaal als van Nispen. Verdere Dj’s aanwezig waren Mart Musters van HDC 2000 en George Fassart van People Relax. Om 21:30 uur startte Theo Mathijssen komend uit Nispen als gast Dj en dat werd door iedereen positief ontvangen. Meteen gingen de beentjes van de vloer en werd er flink gedanst. De bar was open en het kampvuur brandde weer. Iedereen kwam iedereen weer tegen op zo’n avond. Met een prachtige middag en een gezellige avond kan Nispen de vakantieperiode genoeglijk afsluiten.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

 

'

Reacties

gallery
56612
De vakantieperiode werd voor de kinderen zaterdag 18 augustus vrolijk afgesloten door Meziekmeneer Ronald verbonden aan
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/56612/muziekmeneer-ronald-sluit-vakantieperiode-kids-af/
2018-08-19T10:38:32+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/19103207/IMG_1503.jpg
nieuws