Open dagen bij Skidôme Rucphen

Foto: Skidôme Rucphen

In het weekend van 29 en 30 september is Skidôme Rucphen de plek waar iedere fervent en aankomend wintersporter moet zijn.

Skidôme viert tijdens de Skidôme Open Dagen de start van een nieuw wintersportseizoen waarin het totaalconcept aan wintersportbeleving gepresenteerd wordt. Bezoekers worden voor een voordelig tarief uitgenodigd om geweldige activiteiten op de piste te ondernemen en kennis te maken met al het nieuws wat Skidôme te bieden heeft!

 Voordelig van de sport genieten

Skidôme is klaar voor het wintersportseizoen. ‘We willen de gast een totaalconcept aanbieden, waarbij alle facetten van de wintersportbeleving worden gedekt en ondersteund. Al ruim 35 jaar is onze skischool de locatie om je voorbereidingen te treffen voor de wintersportvakantie,’ aldus Nicky Broos, algemeen directeur. Voor wintersporters die straks goed voorbereid richting de bergen willen vertrekken, is dit het moment om een cursus, training of abonnement te boeken. Tijdens de Skidôme Open Dagen profiteert men namelijk van exclusieve kortingsacties.

Een winters feestje dichtbij huis

Bezoekers kunnen tegen een speciaal tarief (€ 9,50) de hele dag de piste op om deel te nemen aan gratis proeflessen, trainingen en clinics voor zowel beginnende als meer ervaren wintersporters. De activiteiten op de piste worden aangevuld met de welbekende wintersportbeurs, waar externe partijen op beide locaties de nieuwste wintersportartikelen presenteren. Bij Skidôme Rucphen is er bovendien een tweedehandsbeurs waar extra voordelig kleding en materiaal geshopt kan worden. Er worden geweldige prijzen weggegeven, zoals een wintersportreis voor 2 personen naar Dutchweek Zell am See – Kaprun ter waarde van € 900! Ook zijn er talloze activiteiten voor kids: sleeën, tuben, spellenrondes, een knutselhoek, opblaaskussens en een Meet & Greet met Kiddie! Kortom: een winters feestje dichtbij huis!

Het programma tijdens de Open Dagen start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Op beide dagen vinden de Open Dagen plaats bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen