Sint op bezoek in het Odensehuis Roosendaal

Zelfs met een drukke avond in het verschiet om door Nederland en omstreken lieve kinderen en mensen te voorzien van mooie cadeautjes, liet de goed Heilig man zich toch nog even zien in het Odensehuis Roosendaal.

Reden was dat de pieten vergeten waren de naamsverandering in het grote boek te wijzigen van Zorgelooshuys naar Odensehuis en sint wilde dit allemaal zelf even rechtzetten. Het stoeltje (mascotte van het inloophuis) wat normaal buiten staat om de richting aan te wijzen onderging een naamsverandering van Zorgelooshuys naar Odensehuis Roosendaal.

De Sint werd ontvangen met koffie en chocomelk. Natuurlijk mochten de taaie taai taai poppen en pepernoten niet ontbreken. De bezoekers werden voorzien van cadeautjes en een heerlijke chocolade letter S.

Zelfs de kleine kinderen en een heel klein kindje werden door de Sint in de watten gelegd. Na een aantal liedjes en verhaaltjes werd de Sint uitgeleide gedaan door een luid ….Dag Sinterklaasje. En nu maar hopen dat alles goed………………..hoor wie klopt daar kinderen…Sssssst

Tekst en beeld door Ad Verbiest

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden