Kruising Labrador zoekt een plekje onder jouw kerstboom

Foto: Dierenopvang Arduin

Loco is een kruising Labrador, een gecastreerde reu geboren op 24-8-2015. Loco is een leuke en vrolijke hond die aanhankelijk is en ook dol is op kroelen.

Deze vrolijke viervoeter is erg actief en ontzettend speels. Loco vindt het heerlijk om lekker te rennen en met een tennisbal te spelen.  Hij is ook een echte waterrat die dol is op zwemmen. Loco kent de basiscommando’s en luistert daar goed naar. Met kinderen uit het eigen gezin kan Loco goed overweg. Katten vind hij echter niet leuk. Op teefjes reageert Loco goed, maar als Loco reuen tegenkomt tijdens de wandeling gaat hij blaffen. Hij is dan ook lastig te corrigeren. Ook als er vreemde mensen ‘zijn’ huis binnenkomen blaft hij flink. Wij denken dat dit vanuit angst en onzekerheid is.

Loco is dan ook op zoek naar een rustig huisje, met een consequent baasje die hem gaat helpen met zijn onzekerheden. Loco is het gewend om een paar uur per dag alleen thuis te zijn en dit gaat erg goed.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden