Bink zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Bink is een Amerikaanse staffordshire, een gecastreerde reu geboren op 25-11-2010. Hij is bij ons gekomen omdat het kleine kindje in huis allergisch is voor hondenharen.

Bink is samen met Sammy (een staffordshire teefje) bij ons gekomen, maar ze trekken niet echt met elkaar op en kunnen dan ook ieder apart geplaatst worden. Bink is een vrolijke en lieve hond die tegen iedereen even vriendelijk is. Hij is ontzettend aanhankelijk en komt dan ook graag naar je toe om lekker te kroelen. Met teefjes kan hij overweg, met andere reuen meestal niet. Aan katten heeft hij een hekel en die jaagt hij dan ook op. In huis was een klein kindje aanwezig en dit ging ook prima samen met Bink. Alleen zijn is ook geen probleem voor hem. Deze stoere viervoeter is verder erg enthousiast en nog ontzettend speels. Hij speelt dan ook ontzettend graag met een balletje.

Sammy heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden. Op Youtube bij dierenasiel Roosendaal kunt u een leuk filmpje van Bink zien.

 

 

 

 

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden