Miep Miep is een nieuwsgierige en speelse kat

Foto: Dierenopvang Arduin

Miep Miep (voorheen Mep, maar deze naam doet hem geen eer aan) is een gecastreerde kater, waarschijnlijk geboren in 2015. Miep Miep is een leuke en vrolijke kat, maar wat verlegen en hij zoekt dan ook een baasje die geduld met hem heeft.

Wanneer je rustig en geduldig bij hem gaat zitten, dan vindt hij het stiekem erg fijn om aandacht te krijgen. Miep Miep is een nieuwsgierige en erg speelse kat. Balletjes, veertjes, muisjes, hij vindt het allemaal even leuk. Ook met andere katten kan hij het prima vinden en samen spelen vindt hij dan ook geweldig. We weten niet of hij met honden overweg kan. Miep Miep is het beste af in een rustige omgeving, bij voorkeur met een soortgenootje, waar hij ook de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen. Hij gaat graag zo af en toe eens naar buiten om een frisse neus te halen.

Met veel liefde en het nodige lekkers, kan Miep Miep gegarandeerd je beste maatje worden. Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er heel veel moois voor terug!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden