Mechelse herder Rex zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Rex is een kruising Mechelse x Hollandse herder (schofthoogte 65 cm), een reu geboren op 4-3-2014. Hij is bij ons gekomen, omdat hij het niet altijd even goed kon vinden met het chihuahua reutje in huis.

Er was ook een teefje en dit ging prima samen. Rex is een leuke, vrolijke en lieve hond, maar wel een beetje onzeker in het begin. Hij moet dan ook even wennen, maar eenmaal vertrouwd, geeft hij zich volledig aan je over. Hij is erg aanhankelijk en komt dan ook graag lekker bij je kroelen. Deze vrolijke viervoeter is energiek en dol op ballen, al wil hij ze ook wel eens slopen. Rex is erg speels en met grote stokken speelt hij ook ontzettend graag. Wanneer je met Rex wilt spelen moet je wel even op je vingers letten, want deze lieverd kan erg fanatiek zijn met spelen en wanneer je de stok of bal niet snel genoeg naar zijn zin weg gooit, wil Rex hem zelf snel uit je handen pakken. Rex apporteert niet, wel kan hij eindeloos met stokken lopen sleuren en wachten totdat je weer een andere stok weg gooit, waar hij dan weer vrolijk achteraan kan rennen. Aan de riem luistert deze vriendelijke jongen goed, hij is waaks en alleen zijn is ook geen probleem voor hem. Rex heeft geen ervaring met katten en kleine kinderen.

Op youtube bij dierenasiel Roosendaal, kunt u diverse leuke filmpjes van Rex zien.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

article
58509
Rex is een kruising Mechelse x Hollandse herder (schofthoogte 65 cm), een reu geboren op
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/58509/mechelse-herder-rex-zoekt-een-nieuw-thuis/
2019-02-07T21:21:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/02/07211939/rex18-1.jpg
nieuws