Enthousiast Duitse herder zoekt een nieuwe baas

Foto: Dierenopvang Arduin

Clyde is een Duitse herder, een reu geboren op 27-2-2016. Zijn baasje kan vanwege zijn gezondheid helaas niet meer voor deze grote lobbes zorgen.

Clyde is een lieve en brave hond, die meestal zijn eigen plan trekt. Met kinderen kan Clyde goed overweg, hij speelde ook graag met de kinderen die in huis waren. Hondenspeeltjes vindt hij ook heel leuk, maar na een tijdje is hij er een beetje op uitgekeken en wil hij ze nog wel eens stuk maken. Clyde is wel erg enthousiast en kan dan ook erg druk zijn met spelen. Met andere honden kan hij absoluut niet overweg en met katten heeft hij geen ervaring. Alleen thuis zijn is geen probleem voor deze vrolijke viervoeter en hij is ook goed waaks. Clyde slaat alleen aan zodat zijn baasje weet dat er iemand is, maar verder doet hij niks. Een baasje met spierballen is wel gewenst, want Clyde is ontzettend sterk aan de riem en zijn nieuwe baasje moet dan ook stevig in zijn schoenen staan…

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen