Groenhuysen wint Planetree Awards

Foto: Groenhuysen

De AmpUgo sleepte de Planetree innovatie award in de wacht tijdens de elfde editie van de Planetree Conferentie. Dit is een steun voor aan een rollator, waardoor mensen met een onderbeenamputatie toch met dit hulpmiddel kunnen lopen.

Fysiotherapeuten Rolf van der Burgt en Kjeld Klaver bedachten de AmpUgo. Sindy van Keulen, Planetree coördinator van Groenhuysen won een persoonlijke award. De senioren zomerschool van De Brink verzilverde de nominatie helaas niet. Dagbehandeling De Wiek kreeg het gouden label uitgereikt dat deze locatie eind vorig jaar behaalde.

Winnaars

De awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen. De professionele jury bestond uit vertegenwoordigers van cliëntenraden, zorgmedewerkers en deskundigen uit de zorgsector. Deze bepaalde samen met het publiek wie de uiteindelijke winnaars worden. Het publiek bracht dit jaar 6.000 stemmen uit.

Planetree Nederland

Mensen in kwetsbare situaties zoals ziekte, ouderdom, handicap of verwarring verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Zorg zoals je het je dierbaren gunt. Stichting Planetree Nederland is een non-profit organisatie die dit mogelijk wil maken. Alles wat de stichting doet is erop gericht dat zorg als goede zorg ervaren wordt en met plezier gegeven. Planetree inspireert, adviseert en begeleidt zorgorganisaties om dit in strategie en praktijk te realiseren én te blijven verbeteren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden