Deze vondeling zoekt een nieuw thuis [video]

Foto: Dierenopvang Arduin

Mats is een kater, inmiddels gecastreerd en waarschijnlijk geboren rond 2012/2013. Hij is als vondeling bij ons binnengebracht.

In het begin was Mats een vrij timide kat, die eerst alle nieuwe indrukken even moest verwerken. Inmiddels is hij een vrolijke, aanhankelijke en lieve kater. Hij komt graag naar je toe voor aandacht, maar oppakken is (nog) niet zijn ding. Met de andere katten gaat deze vrolijke kater goed om, helaas is het niet duidelijk of hij met honden overweg kan. Mats gaat graag zo nu en dan even buiten kijken en doet dat ook via het kattenluik, wanneer de deur niet open staat. Hierdoor lijkt Mats ons niet geschikt om op een appartement te wonen, tenzij er een groot balkon aanwezig is dat met gaas kan worden afgeschermd . Mats wil nog wel eens tegen een balletje tikken, maar liever ligt hij lekker van het zonnetje te genieten. Het is onbekend of hij met kleine kinderen overweg kan. Zeker in het begin zal te veel drukte waarschijnlijk weer even wennen zijn voor Mats.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen