13e Roosendaals Treffen op 29 september

Foto: WensAmbulance Brabant

Op zondag 29 september wordt van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal voor de 13e keer het Roosendaals Treffen gehouden. Het Roosendaals Treffen zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden als onderdeel van de feestweek in het kader van 750 jaar Roosendaal, maar kon vanwege het slechte weer geen doorgang vinden.

Inmiddels heeft zich al een groot aantal organisaties voor dit evenement aangemeld, maar als u dat nog niet gedaan heeft, dan kunt u zich nog aanmelden tot 1 juli a.s. via de website: www.hetroosendaalstreffen.nl . U bent op 29 september uiteraard ook van harte welkom als bezoeker!

Treffen: wat tref je aan?

Op het Roosendaals Treffen presenteren zich diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Roosendaal. Van cultuur en sport tot gezondheid en politiek, en van natuur en onderwijs tot veiligheid; je komt het allemaal tegen. Ook vinden op een 7-tal podia (zowel binnen als buiten) optredens plaats en op het parcours ook diverse demonstraties. Een ideale gelegenheid dus om op één middag een indruk te krijgen, wat er in Roosendaal allemaal aanwezig is.

Geen winstoogmerk, gratis deelname

Bedrijven kom je op het Roosendaals Treffen niet tegen, want voorwaarde voor deelname is dat de organisatie geen winstoogmerk heeft. Daarnaast moet de organisatie in de gemeente Roosendaal gevestigd
of actief zijn.

De kraampjes en podia staan op de parkeerplaats naast het Emile van Loonpark, in het Emile van Loonpark, Vughtstraat, Stadserf, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en de Markt.

Deelname aan het Roosendaals Treffen kost niets. De gemeente biedt kramen en podia met geluidsvoorziening aan. De inrichting van de kramen of overige kosten zijn wel voor eigen rekening.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden