Deze week in het spotlight: Lulu

https://www.youtube.com/watch?v=ejhw7UJbWhE

Lulu is een poesje, waarschijnlijk geboren in het voorjaar van 2018. Ze is in eerste instantie als vondeling bij ons binnen gekomen en geadopteerd, maar helaas kon Lulu het echt niet vinden met de andere kat (ook een vrouwtje) in huis en is besloten dat het beter is om haar elders te plaatsen.

Ook heeft ze sterk de behoefte om meer van de wereld te zien dan wat het leven op een appartement haar kan bieden. Lulu is een vrolijke poes, maar met een eigen karakter. Regelmatig komt ze graag zelf naar je toe voor wat aandacht of een knuffel, al dan niet op je schoot. Maar wanneer ze er geen zin in heeft, geeft ze dit ook duidelijk aan. Lulu is dus geen echte kroelkat en wordt ook niet graag opgepakt of vastgehouden, ze bepaalt zelf. Voor zover bekend heeft Lulu geen ervaring met honden, maar wij denken dat ze beter alleen in huis geplaatst kan worden. Ook kleine kinderen raden wij niet aan, mede doordat ze een sterk eigen willetje heeft. Lulu is ontzettend speels, zit vol energie en is erg ondernemend. Zoals gezegd, heeft ze de behoefte om naar buiten te kunnen en wij denken dan ook dat ze het best op haar plek zal zijn bij iemand waar ze de ruimte heeft om zo nu en dan op ontdekkingstocht te gaan. Een landelijke omgeving zou ideaal zijn.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen