SDW zoekt nieuwe Roosendaalse pleegouders

Foto: SDW

SDW zoekt nieuwe pleegouders. Voor iedereen die twijfelt of zij zich aan het pleegouderschap moeten wagen, organiseert SDW op 24 september een informatiebijeenkomst in het SDW-kantoor de Douanier aan het Kadeplein 3a in Roosendaal. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

 SDW biedt verschillende vormen van pleegzorg. Het kan in de vorm van buddy-pleegzorg, waarbij het kind bijvoorbeeld een weekend per maand komt logeren en het verder bij zijn of haar biologische ouders opgroeit. Daarnaast biedt SDW ook pleegzorg waarbij het kind wel volledig opgroeit in het pleeggezin en crisispleegzorg.

Warmte en veiligheid

Je kunt pleegouder worden als je 21 jaar of ouder bent en het pleegkind structuur, warmte en veiligheid kunt bieden. SDW ondersteunt in het pleegouderschap. Tijdens de informatiebijeenkomst op 24 september gaan we niet alleen in op de mogelijkheden van pleegzorg bij SDW en welke ondersteuning we daarbij bieden aan de pleegouders, maar vertellen ook pleegouders uit eigen ervaring en beantwoorden vragen. Kijk voor meer informatie op www.sdw.nl/pleegzorg

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens opwww.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: [email protected] of telefoon 088-259 3010.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden