Moeder en dochter konijn zoeken nieuw thuis

Lotje en Merida moeder en dochter die bij ons zijn gebracht omdat het baasje ging verhuizen en er helaas te weinig ruimte is in de nieuwe woning. Het zijn alle 2 lieve en vrolijke konijntjes, die gewend zijn om lekker los in de tuin te lopen.

Ze zijn ook kinderen vanaf 10 jaar gewend. Deze vriendelijke knapperds zijn jong en spelen dan ook graag met diverse konijnenspeelgoed. Ook zijn ze alle twee erg nieuwsgierig en huppelen dan ook graag rond om de boel te verkennen.

Lotje, een dwergkonijn, kleur bruin-wit, is een voedster en geboren op 24-12-2018. Zij is de moeder van Merida. Lotje is een lief en vriendelijk konijntje, die soms een beetje afwachtend kan zijn.

Merida, een kruising hangoor x dwergkonijn, kleur bruin, is een voedster en geboren op 28-06-2019. Ze is een lief en vrolijk konijntje en een grote knuffelkont. Ze valt met regelmaat in slaap op je schoot.

Op het filmpje is ook de vader Boomer te zien, maar die heeft inmiddels al een  nieuw huis gevonden. De konijntjes mogen apart geplaatst worden, maar samen is natuurlijk altijd leuker!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden