Maak eens kennis met deze rustige poes Emy!

Emy is een poes, die waarschijnlijk in 2017 is geboren. Ze is vanwege familieomstandigheden bij ons terecht gekomen. Emy is een lief en rustig poesje, die een beetje afwachtend is.

Ze is geen echte aandachtsvrager, maar vindt het wel fijn om aangehaald te worden. Met andere katten kan ze overweg, al zoekt ze niet echt contact met ze. Het is helaas niet bekend of deze vriendelijke dame met honden of kleine kinderen overweg kan. Meestal ligt Emy lekker op een rustig plekje alles in de gaten te houden, spelen is dan ook niet haar favoriete bezigheid. Af en toe tegen een balletje of muisje slaan, wil ze nog wel eens doen, maar meer ook niet. Voor snoepjes of iets ander lekkers komt ze wel graag even overeind. Emy is een echte snoepkont, al zie je dat zo niet aan haar af, ze zou nog wat in gewicht mogen aankomen. Met veel liefde en de juiste voeding, moet dit goed komen. We weten niet of Emy de behoefte heeft om naar buiten te kunnen, ze is bij ons eigenlijk alleen maar binnen te vinden. Maar wellicht heeft dit ook met het weer te maken…

Heeft u nog een plekje vrij in huis voor een lieve en rustige poes? Maak dan eens kennis met Emy!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden