Deze lieve rustige dame zoekt een nieuw thuis

Stella is een poes, niet gesteriliseerd en waarschijnlijk geboren in 2011. Ze is enige tijd terug met haar kittens bij ons binnen gekomen. Nadat haar eigen kittens op eigen benen konden staan, heeft ze als pleegmoeder voor andere kittens gezorgd.

Stella is een echte moederkloek en vindt het dan ook heerlijk om voor kittens te zorgen. Met heel veel liefde heeft ze dan ook al vele kittens grootgebracht. Nu is het echt een keertje tijd dat deze lieverd aan zichzelf gaat denken en ze is dan ook op zoek naar een huis waar ze meer dan welkom is.

Stella is een rustige poes, die op zichzelf is en niet zo snel naar je toekomt voor aandacht. Omgang met mensen vindt ze spannend en ze moet dan ook wel wennen. Het gedrag van Stella veranderen vraagt alleen een beetje geduld, veel liefde en het nodige lekkers. Een stabiele, veilige omgeving met elke dag volop aandacht en dezelfde vertrouwde gezichten, dat is wat Stella nodig heeft. Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er gegarandeerd heel veel moois voor terug!

Stella vindt het allemaal wel prima om op haar gemak op een rustig plekje te liggen en alles te observeren, spelen met een balletje of iets dergelijks laat ze dan ook liever aan anderen over. Met andere katten kan ze overweg, al zoekt ze niet echt contact met de volwassen katten. Het is helaas niet bekend of ze met honden en kleine kinderen overweg kan. Wij denken dat Stella het best op haar gemak is in een rustige omgeving, waar ze lekker zichzelf kan en vooral mag zijn.

Wanneer u het gezellig vindt om een rustige poes in huis te hebben, waar u niet te veel verwachtingen van heeft, denk dan zeker eens aan Stella! Deze lieve dame verdient het echt!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden