Lieve Hollandse Herder Xena zoekt een baasje

https://www.youtube.com/watch?v=bYbOdHQgi6M

Xena is een Hollandse Herder (schofthoogte 60 cm), een ongesteriliseerd teefje geboren op 30-6-2014. Ze is bij ons gekomen, omdat haar baasje gaat verhuizen en ze helaas niet mee kan.

Xena is een enthousiaste en erg lieve hond, vol energie en dan ook graag altijd bezig. Ze is het liefst dicht bij je en wordt graag uitgedaagd. Een flinke wandeling slaat ze dan ook zeker niet over, maar ‘gewoon’ lekker spelen met het baasje is minstens net zo leuk. Xena woonde veel in een loods en had dus vrij veel ruimte, maar in huis weet zij ook prima haar draai te vinden. Het echte stadsleven en al het drukke verkeer is ze dan ook niet gewend, liever woont ze in een rustige omgeving. Ze is zindelijk en waaks en kan goed eventjes alleen blijven. Dit laatste was wel vooral in de loods.

Xena kan wisselend overweg met andere honden, maar naar veruit de meeste is ze erg dominant. Katten in haar buurt zou ze prima kunnen verdragen, maar desondanks lijkt het ons verstandiger Xena als enige huisdier te houden. Omgang met kinderen is ze niet gewend, maar ze is vooral erg enthousiast en dus wellicht wat veel voor de hele kleintjes. Xena luistert goed en gaat graag mee in de auto. Deze ondernemende en nieuwsgierige hond is op zoek naar een baasje met de nodige tijd en ruimte, die er met regelmaat op uit gaat met haar en waar ze niet al te veel alleen hoeft te zijn. Heeft u een fijn plekje voor lieve Xena? Kom dan snel eens kennis maken met deze knappe dame!

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen