Steun de lokale ondernemers en koop -zeker nu- bij een lokale winkelier!

Foto: Nieuws.nl

Drimmelen Nieuws probeert met deze actie alle lokale ondernemers een hart onder de riem te steken en te helpen aan een beetje extra reclame. Koop -zeker nu- bij een winkelier uit Drimmelen!

Drimmelen Nieuws helpt!

Bied jij in deze coronatijd een extra dienst? Bezorg jij (gratis), terwijl je dat eerder niet deed? Of dat nu boeken zijn, levensmiddelen, maaltijden, medicijnen, scheermesjes, spijkers óf WC-papier: laat dat op onze Facebookpagina weten. Dit kunnen bijvoorbeeld ook restaurantbonnen zijn. Plaats je dienst en link naar je website/ webshop op onze Facebookpagina onder dit bericht. Zorg dat je mensen direct naar de juiste info stuurt!

Extra spelregel

Even dit: een slaatje slaan uit deze coronatijd wordt NIET gewaardeerd, je prijzen blijven normaal, een kleine vergoeding vragen voor je extra dienst vinden we gewoon maar we hopen dat iedereen rekening houdt met mensen met een smalle portemonnee. Overigens hopen wij dat jullie (adverteerders en/of volgers) ons ook blijven steunen! Ook wij hebben het nodig!

Brabantse ZZP’ers

Inmiddels zijn er ook enkele initiatieven gestart om ervoor te zorgen dat ZZP’ers ook financiële steun krijgen van de overheid zoals via Petities.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden