Nieuwe baby- en kinderkleding winkel in centrum Etten-Leur

Foto: Hippe Ukkiez

Hippe Ukkiez is een nieuwe baby en kinderkleding winkel in Etten-Leur. Naast de fysieke winkel kunt u ook daar ook online terecht.

Brenda is sinds februari van dit jaar eigenaresse van Hippe Ukkiez.

Babykleding en kinderkleding

Bij Hippe Ukkiez kunt u terecht voor zowel babykleding als kinderkleding. “We beginnen bij baby’s vanaf de geboorte en lopen door tot en met 116. Ook hebben wij prematuur kleding hangen. De winkel hangt vol met vrolijke kleuren en artikelen. Daarnaast hangt er ook een hele leuke en rustige sfeer.”, zo laat Brenda weten.

Hippe Ukkiez: “We zijn veelzijdig en er zijn veel dingen mogelijk om met een leuk en origineel cadeau naar buiten te gaan. U kunt het cadeau zo persoonlijk maken als u wilt. Zo bedrukken we slabben, t-shirts, rompers, koffers en nog veel meer. Ook zijn we druk bezig met borduren en andere hand gemaakte artikelen.”

“Bij ons is het belangrijk dat de klant tevreden weg gaat en daar helpen wij graag aan mee. Zo luisteren we naar de klant en helpen we waar we kunnen.”, vertelt de onderneemster.

U bent van harte welkom bij Hippe Ukkiez, gevestigd op de Hof van den Houte 101 in Etten-Leur. Zien wij u binnenkort in deze prachtige nieuwe winkel!?

Hippe Ukkiez winkel

Reacties

Cookieinstellingen