Koninklijke onderscheiding voor de 90-jarige Cor de Ruijter

Uitreiking koningklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau, aan Dhr. Cor de Ruijter door burgemeester Han van Midden
Foto: gemeente Roosendaal - Timo Reisiger

Op zaterdagmiddag 12 september reikte burgemeester Han van Midden een Koninklijke onderscheiding uit aan de 90-jarige Cor de Ruijter.

Dit gebeurde tijdens een vrijwilligersbijeenkomst van karate Do San bij Optisport In de Roos te Roosendaal. Decorandus heeft functies bekleed als vrijwilliger en assistent lesgever bij Karate Do San en heeft dit 24 jaar gedaan. Hij heeft een mooie mix van passie en dienstbaarheid in de karatesport.

Cor de Ruijter was én is nog steeds een voorbeeld voor de jeugd. Hij staat binnen de karatesport bekend als de ‘Karate Opa’. Ook organiseert de 90-jarige Cor de Ruijter jaarlijks de Open West-Brabantse Karate kampioenschappen, met circa 450 inschrijvingen per toernooi. Vanwege zijn inzet, betrokkenheid en langdurige verdiensten in het vrijwilligerswerk op het gebied van de karatesport wordt hij benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau.

Uitreiking koningklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau, aan Dhr. Cor de Ruijter door burgemeester Han van Midden | Foto: gemeente Roosendaal – Timo Reisiger

Reacties

Cookieinstellingen