Trouwen met BY ESSYL: voor uw bruidskapel en bruidsvisagie

Foto: BY ESSYL

Trouwen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. En dan wil je er natuurlijk op je best uit zien. Laat je daarom voor je trouwdag onder handen nemen door de kappers en visagisten van BY ESSYL aan de Groenstraat 16C in Prinsenbeek.

De kapsalon BY ESSYL in Prinsenbeek is inmiddels al jarenlang een begrip in de regio Breda. Klanten uit de verre omtrek brengen met grote regelmaat een bezoek aan Essyl van Dijk en haar teamleden Jennifer, Debby en Ismay. De eigentijdse, stijlvolle setting van deze dames- en herenkapsalon zorgt voor een relaxte en privacy biedende entourage. Een warme, relaxte sfeer waar u op een betrokken en deskundige wijze wordt geadviseerd en behandeld.

Trouwen
Heb je trouwplannen en wil je er op je best uitzien? Dan kan je ook bij ons terecht voor je bruidskapsel of bruidsvisagie.

Méér dan 15 jaar aan ervaring in het kappersvak en een visagie opleiding bij het vooraanstaande Instituut van Mieke Petiet in Amsterdam zijn een goede basis om de bruid er op haar mooist uit te laten zien op de dag van haar leven. Maar, daar gaat natuurlijk nog wel het nodige aan vooraf.

Als je gaat trouwen en graag op deze bijzondere dag je haar en visagie perfect wilt laten verzorgen door Essyl, beginnen we met een proefkapsel. Deze sessie wordt zo’n 4 tot 8 weken voor je trouwen gepland. Jij weet natuurlijk zelf het best hoe je eruit wil zien op je trouwdag. Je wensen worden besproken en vertaald naar de voor jou perfecte look. Hou je van naturel of ga je voor iets extra’s? Wil je een klassiek kapsel of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin? In principe is alles mogelijk.

Trouw-wensen
Met al jouw trouw-wensen in mijn hoofd,  ga ik tijdens deze proefsessie lekker aan de slag met je haar en probeer meerdere looks uit. Waar voel jij jezelf het prettigst bij? Welke vind je het mooist en past het beste bij je? Natuurlijk kijken we daarbij ook naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht en jouw trouwjurk.

Ben jij er uit en van overtuigd wat het uiteindelijk moet gaan worden, dan gaan we de dag verder doorspreken. Wanneer word ik bij je verwacht? Wil je dat ik later op de dag terug kom voor een touch-up?  In principe kan alles en stel ik alles in het werk om er voor jou en jouw naasten te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken.

Visagie op trouwlocatie
Wil je dat iedereen er op je trouwdag perfect verzorgd uit ziet? Daar kan bij horen dat ik op locatie ook de kapsels en misschien de visagie verzorg van familieleden en goede vrienden of kennissen. Alles is mogelijk op afspraak. Dit doen we vanzelfsprekend graag voor je. Wil je met mij sparren over jouw trouwdag? Bel dan naar 076-8886270 of mail mij op [email protected] Graag tot ziens!

Reacties

Cookieinstellingen