Coco, Chanel en Dior deze week in de spotlight (video)!

https://www.youtube.com/watch?v=36ISAhOTji4

Coco, Chanel en Dior zijn 3 jonge katjes, waarschijnlijk eind mei 2020 geboren. Coco en Chanel zijn poesjes, Dior een katertje. Zij zijn als vondeling bij ons terecht gekomen, maar wij hebben het sterke vermoeden dat ze helaas gedumpt zijn.

Alle drie zijn ze namelijk zo ontzettend lief en aanhankelijk, dat het niet waarschijnlijk is dat ze buiten geboren zijn.

Hun ‘probleem’ is, dat zowel Coco als Dior een afwijking aan de achterpoten heeft. Coco heeft aan beide achterpootjes (niet voetjes) een soort extra teen, maar ook de stand van haar bekken wijkt wat af, waardoor ze een beetje gek loopt.

Dior heeft een aantal extra tenen (wel aan voetjes) en een ernstig afwijkende kniestand, waardoor hij maar aan 1 achterpootje wat steun heeft en daardoor dus ook heel raar loopt.

Al bij binnenkomst hebben ze ons hart gestolen. Niet omdat ze anders zijn, maar wel omdat ze daar zelf geen probleem van maken. Ze gedragen zich niet anders dan niet-gehandicapte katjes en verdienen net als ieder ander de kans op een gelukkig leventje. Zoals gezegd, zijn het alle drie echt super lieve katjes. Lekker eigenwijs, heel vrolijk, vriendelijk naar iedereen en altijd in voor aandacht en een kroelmomentje. Wat extra verwennerij in de vorm van wat lekkers, weten ze ook prima te waarderen.

Deze boefjes spelen, klimmen, rennen en stoeien wat af. Maar ze zijn aan de andere kant ook heel rustig en liggen vaak met drieën bovenop de krabpaal te dutten of lekker buiten te kijken. Ze zijn in ieder geval altijd in elkaars buurt te vinden en sowieso graag samen en wij zouden ze dan ook heel graag bij elkaar willen houden.

Wij begrijpen dat het adopteren van 3 katjes wellicht een hele grote stap is, maar hebben toch hoop dat we iemand hebben kunnen overtuigen van dit knappe stel deugnieten!

Coco, Chanel en Dior zijn alle ingeënt, hebben hun eigen paspoort en zijn ook gechipt. Ze zijn behandeld tegen diverse parasieten en meerdere keren ontwormd. Uiteraard zijn ze ook door onze dierenarts nagekeken. De afwijkingen bij Dior en Coco zijn niet meer te verhelpen, dat zijn aangeboren vergroeiingen. Het belangrijkste is dat ze geen pijn hebben…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen