Roosendaalse clubs in de race voor Rabo ClubSupport

Foto: Rabo ClubSupport

Bijna een honderdtal Roosendaalse clubs en verenigingen zijn in de race voor de Rabo ClubSupport. Deze prijs, een jaarlijks initiatief van de Rabobank, biedt clubs financiƫle ondersteuning in een lastig jaar voor het verenigingsleven. Roosendaalse leden van de Rabobank kunnen stemmen op meerdere clubs en verenigingen die zij een financieel duwtje in de rug gunnen.

Ook in coronajaar 2020 doen veel clubs en verenigingen mee met de Rabo ClubSupport. Roosendalers die aangesloten zijn bij de Rabobank kunnen via de Rabo-app of website inloggen en vijf stemmen uitbrengen aan hun favoriete clubs en verenigingen. De club met de meeste support wordt niet alleen financieel ondersteund, maar krijgt van de Rabobank ook kennis en netwerkhulp aangeboden.

Roosendalers kunnen dit jaar onder meer stemmen op:

  • Voetbalclub RBC Roosendaal, die meer geld wil besteden aan de eigen jeugdopleiding.
  • LHBTI-belangenvereniging COC West-Brabant, die de donatie willen besteden aan voorlichting basis- en middelbare scholen in de regio.
  • Shantykoor ’t Chanteymenkoor Roosendaal, die het geld willen investeren in de uitbreiding van de geluidsinstallatie en instrumenten.
  • Ouderenbond KBO Roosendaal, die een financiĆ«le bijdrage willen voor hun kerstvieren nadat veel activiteiten dit jaar niet door konden gaan.
  • De scoutings Baden-Powell, Fridtjof Nansen en St. Jan, die het geld bijvoorbeeld willen gebruiken voor spelmaterialen en renovaties van clubgebouwen.
  • De Stichting Carnaval Roosendaal, die met de bijdrage coronaproof alternatieven voor het carnaval in Tullepetaonestad willen organiseren.

Alle deelnemende Roosendaalse clubs en verenigingen kunt u vinden op de website van Rabo ClubSupport. Stemmen op je favoriete club kan nog tot 25 oktober. In november worden de resultaten bekendgemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden