Deze week staat Toni in de spotlight!

Toni is een kater, inmiddels gecastreerd en waarschijnlijk geboren rond 2017. Omdat hij als vondeling bij ons binnen is gebracht, weten we helaas niet zo veel van hem.

Bij binnenkomst had hij behoorlijk wat kleine (vecht?)wondjes, waardoor wij eigenlijk dachten dat Toni wel een stoere kater zou zijn, voor niets en niemand bang. Het tegendeel lijkt vooralsnog echter waar, Toni is een heel rustige, misschien zelfs wat verlegen kat. Hij heeft even wat tijd nodig gehad om alle veranderingen van de laatste weken een plekje te geven, maar lijkt inmiddels wel op zijn gemak en eigenlijk is het gewoon een ‘goeie sul’. De andere katten om zich heen accepteert hij, maar Toni zoekt ze niet op en van de wat dominantere katten lijkt hij zelfs wat bang. Elke dag zet hij weer een stapje en stiekem is Toni echt een lieverd, maar hij mist gewoon nog een beetje vertrouwen. Hij geniet ontzettend van de aandacht die hij krijgt, maar het kan dus nog wel even duren voordat hij daar ook echt zelf om zal komen/durven vragen. Toni is heel alert en nieuwsgierig en houdt graag alles in de gaten. Regelmatig gaat hij even buiten kijken en hij gebruikt hiervoor ook het kattenluikje. Wij denken dan ook dat hij geen kat is voor op een appartement. Kleine kinderen zullen voorlopig ook geen match vormen, dat zal nog wat te druk zijn voor hem. Evenals spelen, Toni is liever lui dan moe en laat dat voorlopig nog even aan zich voorbijgaan…

Toni is op zoek naar een baasje, die lekker rustig woont en hem alle tijd wil geven om weer wat vertrouwen te vinden. Een baasje dat ook bereid is hem daarbij te helpen, zodat hij alsnog die stoere en zelfverzekerde (knuffel)kater zal worden. Herkent u zich hierin? Kom hem dan snel eens ontmoeten!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden