Vrachtwagen op zijn kant, auto rijdt in het water en nog veel meer in 112 Weekend Brabant editie (video)

Deze week in 112Weekend Brabant editie: Zandwagen belandt op zijn kant bij Loon op Zand, rijdt er een auto in het water bij Terheijden en breekt er een brand uit in een woning in Breda.

Maar we beginnen deze aflevering met een ongeval in Waalwijk. Een bestuurder van een bestelbus raakte donderdagochtend door nog onbekende oorzaak van de weg. De man reed over de N261 ter hoogte van Waalwijk toen het mis ging. Hij raakte van de weg en reed van het talud af om onderaan de Meidoornweg in een greppel tot stilstand te komen. Hulpdiensten rukten massaal uit, diverse brandweer korpsen evenals meerdere ambulance’s kwamen ter plaatse.

Woningbrand in Breda, brandweer redt vier mensen

Voor het volgende item gaan we naar Breda. Bij een brand in een huis aan de Zorgvlietstraat in Breda zijn vrijdagnacht vier mensen gewond geraakt. De brandweer had een ladder nodig om hen uit het huis te halen. Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffers is niets bekendgemaakt. Tijdens het blussen van de vlammen werd de straat volledig afgesloten.

Brandweer uitgerukt voor incident industrieterrein Klundert

De brandweer is donderdag tegen het middaguur uitgerukt voor een incident bij Solvay Solution aan de Energieweg in Klundert. Wat er precies aan de hand was is onduidelijk. De Energieweg was ter hoogte van het desbetreffende bedrijf door de politie afgesloten. Volgens de politie was er geen gevaar voor de omgeving.

Auto belandt in het water in Terheijden

Een automobilist is zaterdagavond omstreeks 23:00 uur met zijn wagen in het water belandt aan de Zeggelaan in Terheijden. De man kwam vanaf de zeggelaan en reed volgens getuigen met hoge snelheid rechtdoor op de rotonde het water in. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit het voertuig komen. Bij het stabiliseren van het slachtoffer op de plaats van het incident kwam het slachtoffer zeer verward over. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Vrachtwagen met zand gekanteld bij Loon op Zand

Een met zand geladen vrachtwagen is woensdagochtend gekanteld. Dit gebeurde op de Heideweg in Loon op Zand. De Heideweg ligt naast de Midden-Brabantweg. Daardoor is de vrachtwagen met zijn lading op de Midden-Brabantweg terecht gekomen. De berging van de vrachtwagen nam veel tijd in beslag.

112 Weekend Brabant editie

Elke maandagavond plaatsen we een video met daarin de opvallende incidenten van de afgelopen week. Door middel van videobeelden van het incident en een voice-over praten we u weer helemaal bij.

OPROEP: Wil je onze 112 verslaggever worden in West-Brabant? Laat het ons weten!

Volg het 112 nieuws via Nieuws.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen