Dier van de week: hangbuikzwijn Stientje

Stientje is een hangbuikzwijn, een zeug, die als vondeling bij de opvang binnen is gekomen. Daardoor weten we helaas totaal niks van haar, zoals bijvoorbeeld haar leeftijd of waarom haar baasje zich maar niet meldt.

Je zou toch zeggen, dat wanneer ze ontsnapt zou zijn, je haar na een aantal weken inmiddels wel moet missen in haar verblijf…

Aangezien het niet de bedoeling kan zijn dat ze tussen de honden en katten oud wordt, zijn we dan ook op zoek naar een fijn thuis voor lieve Stientje. Een ruime plek waar ze wellicht met een soortgenootje lekker kan graven en wroeten en gewoon een gelukkig varken kan zijn. Wij hebben deze vrolijke dame leren kennen als een zeer alert, ondernemend en nieuwsgierig varken. Ze komt echt direct naar je toe als je haar roept, maar andersom ook. Als ze ons nog maar hoort, staat ze al enthousiast te knorren. Stientje is ook een echte lekkerbek en eet eigenlijk alles wat we haar voorschotelen. Soms maken we er een spelletje van, wat lekkere snoepjes in een speeltje, die ze dan moet blijven rollen en bewegen om het lekkers eruit te krijgen. Stientje is er intelligent genoeg voor en gaat een kleine uitdaging niet uit de weg!

Heeft u een mooi plek voor Stientje? Kom dan snel eens kennis maken met deze gezellige dame!

Mocht je interesse hebben in een van de dieren, neem dan contact op met Dierenopvang Arduin.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden