Heerlijk tropische Lomi Lomi behandeling bij LunaNova

Foto: Luna Nova

Een heerlijk tropische Lomi Lomi behandeling ondergaan bij LunaNova aan de Kastanjelaan 87 in Bergen op Zoom of bij u thuis. Deze behandeling is een ervaring op zich en bevat meer dan alleen een massage. Het is diepgaand lichaamswerk waarbij de ziel ook wordt aangeraakt. Het is dus niet zomaar een massage.

Joyce Puts van LunaNova Massage legt het uit: “We beginnen met een kennismakingsgesprek, daarna volgt een meditatie of bodyscan, ondertussen kun je alvast een beetje denken over wat je intentie is voor de behandeling. Is er iets dat je wilt loslaten? Angst, woede, verdriet? Of wil je juist krachtiger worden en voor jezelf opkomen? Zijn er nog vraagstukken in je leven die je wilt afsluiten of andere zaken die wat aandacht verdienen of ben je volop in transformatie?”

“Voordat de behandeling begint, word je nog gevraagd je intentie vast te zetten (voor jezelf of hardop). Er worden nog wat traditioneel Hawaiiaanse rituelen toegepast zoals een Flying Dance en er wordt gewerkt met chants. Dan volgt de heerlijke behandeling die de connectie tussen lichaam en geest bevorderd door het werken en op achterkant, voorkant van het lichaam en het hoofd. Tot slot mag u nog een kaart trekken uit het Mana cards deck (ook Hawaiiaans). Na de behandeling komt u nog even tot rust en kunt u op uw gemak weer aankleden en gaat u als een ander mens weer de deur uit.”

Alles bij elkaar duurt dit 2 á 2,5 uur. De prijs van deze behandeling is €95,-. Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar en behandelingen aan huis zijn ook mogelijk.

Reacties

Cookieinstellingen