Walk with Kumbatio voor een veilige thuissituatie voor kinderen

Ben jij actief? Vind je het leuk om te wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen of op een andere manier kilometers te maken? En wil je hiermee een bijdrage leveren aan een veilige thuissituatie voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Stichting Kumbatio, wij zetten ons sinds 2010 in voor een veilige thuissituatie voor getraumatiseerde kinderen in Thika, Kenia. De oprichter woont in Breda; lees meer over de stichting op de website. De kinderen worden opgevangen en begeleid in Kiota children’s support center in Thika. Onlangs hebben we ons eigen stuk land gekocht, waarop we gezinshuizen en een community training center willen bouwen. Dit is onze Kiota Dream!

Om dit te financieren organiseren we een sponsoractiviteit: Walk with Kumbatio. Het doel is om tussen 11 augustus en 11 september 2021 met zijn allen de afstand van Nederland naar Thika af te leggen, dit is ongeveer 10.000 kilometer. Je kunt zelf bepalen hoe en waar jij je kilometers wil maken, we zullen de afstand namelijk virtueel tracken via Strava. We hopen hiermee €25.000,- op te halen.

Lijkt het jou leuk mee te doen? Kijk dan op www.kumbatio.org. Hier vind je alle informatie over deelname aan deze activiteit en kun je je inschrijven. Na inschrijving kun je je eigen profiel aanmaken om sponsoren te zoeken. We gebruiken hiervoor het platform Kentaa. Het is ook mogelijk in een team mee te doen, leuk voor je vriendengroep, sportclub of met je collega’s! Voel je je niet zo actief deze zomer, maar wil je wel bijdragen? Dan kun je een van de deelnemers of teams sponsoren.

Ook als bedrijf kun je een bijdrage leveren, hierover vind je meer informatie op de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden