Vernieuwde Lidl Roosendaal heropend donderdag

Foto:

Vandaag 29 juli is het zover. Na een korte verbouwing opent Lidl haar vernieuwde winkel aan de President Kennedylaan in Roosendaal. Klanten konden vanaf 08.00 uur op deze dag  terecht voor al hun dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De winkel is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule. Nieuw zijn de zes zelfscankassa’s. Hiermee kunnen klanten hun boodschappen zelf afrekenen waardoor eventuele wachtrijen bij de reguliere kassa’s minder snel voorkomen.

De winkel aan de President Kennedylaan was toe aan modernisering en uitbreiding. Er is nu veel meer ruimte voor dagverse producten zoals het uitgebreide assortiment verse hartige en zoete broodjes op de bakkerij

Op de openingsdag ontvangen de 1e 100 Lidl Plus klanten die de app scannen een gratis bos bloemen. Ook is er ter gelegenheid van de opening in de periode van donderdag 29 juli en 29 augustus een winactie voor de klant. Bij besteding vanaf €20 maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen.

Adres
President Kennedylaan 118 in Roosendaal

 

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag                                     08.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag                                                       08.00 – 20.00 uur
  • Zondag                                                         09.00 – 18.00 uur

 

 Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels ruim 430 filialen en een webshop. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.

Reacties

Cookieinstellingen