Nieuwe mensen leren kennen in Roosendaal

Foto: Pixabay publiek domein

Ken je de website en/ of de Facebookpagina van Roosendaal Vrienden? Misschien is het iets voor jezelf of uit iemand uit je omgeving.

Op Facebook kun je je aanmelden voor Roosendaalse Vrienden. Je plaatst je motivatie om lid te willen worden en 1 van onze beheerders laat je toe. We willen nog even benadrukken dat het niet gaat om het vinden van nieuwe “liefdesrelaties”, deze ledengroep is bedoeld voor vriendschappen. We vragen iedereen zich daarnaar te gedragen. Bij het aanmelden op Facebook, zie je automatisch de spelregels.

Misschien ben je nieuw in gemeente Roosendaal komen wonen en zou je graag mensen leren kennen. Misschien is je levensfase veranderd en zoek je naar gelijkgestemden. Denk aan het krijgen van een kind, op latere leeftijd weer vrijgezel zijn etc. Of misschien is het je gewoon nog niet gelukt om waardevolle vriendschappen op te bouwen.

Ben jij eigenlijk niet zo’n acitiveitenmens en ga je liever met iemand wandelen, naar de bios of samen iets anders ondernemen? Word lid van Roosendaalse Vrienden op Facebook en plaats je oproep!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen