Deze week in de spotlight: Chewy een mooie kater die helemaal klaar is voor een verhuizing!

Chewy is een mooie kater, inmiddels gecastreerd en zijn leeftijd wordt geschat op een jaar of 6/7 (+/- 2014).

Hij is een vondeling, maar zou naar verluid al zeker een jaar geleden zijn achtergelaten toen zijn baasjes zijn verhuisd. Door de buurt werd hij gevoerd, totdat er een hele grote wond op zijn kop ontdekt werd. Dit was vermoedelijk een abces dat opengesprongen was en heel lang onbehandeld was gebleven.

Chewy had meerdere gaten, waarvan de huid deels al afgestorven was en wat na schoonmaak en behandeling een enorm gat (van oor tot wang) werd, dat dan ook deels gehecht moest worden. Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder en is de wond goed (aan het) genezen. Het is nog niet helemaal dicht, maar volgens de dierenarts is Chewy helemaal klaar voor een verhuizing.

Deze knappe man hebben wij leren kennen als een rustige, vriendelijke en erg aanhankelijke kat, soms een tikkeltje afwachtend, maar dat duurt nooit lang. Chewy leefde waarschijnlijk al een tijdje buiten en moet gewoon weer even wennen aan zoveel aandacht. Onverwachte bewegingen en harde geluiden schrikken hem nog wat af en ook speeltjes zijn niet aan hem besteed, maar deze lieverd krijgt zichtbaar elke dag een beetje meer vertrouwen. Chewy leeft bij ons samen met een poes en dat gaat prima, zij houdt hém juist op afstand, maar we weten niet of hij ook zo goed omgaat met katers. Ook is het niet bekend of hij omgang met honden gewend is.

Chewy is geen kat voor op een appartement, hij gaat graag met enige regelmaat naar buiten en het zou ons niet verbazen als hij zo nu en dan ook ‘een cadeautje’ mee zal brengen…

Bent u op zoek naar een lieve en rustige kater, zelfstandig maar ook zeker erg aanhankelijk? Dan kunt u eigenlijk niet om Chewy heen! Komt u snel eens kennis maken met deze knapperd?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
email: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden