Deze week in de spotlight: Bep een lieve en rustige dame, op zoek naar een warm thuis.

Bep is een gesteriliseerde poes, geboren op 23-4-2011. Van haar is afstand gedaan, omdat haar baasjes gaan emigreren en ervoor gekozen hebben haar niet mee te nemen.

Bep wordt omschreven als lieve poes, maar geen echte kroelkat, want ze bepaalt graag zelf wanneer en hoe lang. Even oppakken mag, maar het moet niet te lang duren. Liever is Bep buiten, ze is een echte jager en dan ook veel en graag buiten.

Opmerkelijk is dat ze bij ons nog nauwelijks een stap buiten gezet heeft. Wellicht dat het geluid van blaffende honden op de achtergrond daar wat mee te maken heeft. Maar het kan ook zijn dat Bep bij haar baasjes gewoon niet graag binnen was, misschien was het te druk voor haar (gezin met kinderen) of was er bijvoorbeeld een geur of object in huis wat Bep niet aanstond.

Wij ervaren haar als aanhankelijk en vriendelijk, ze is rustig en ligt graag op de vensterbank of krabpaal een beetje buiten te kijken. Bep reageert op haar naam en is dol op lekkere snoepjes. Spelen is niet haar ding, dat laat ze liever aan anderen. Hoewel ze bij ons (nog) niet buiten gezien is, denken wij niet dat Bep zal kunnen aarden op een appartement. Simpelweg omdat ze altijd de vrijheid van buiten rondstruinen gekend heeft. Met soortgenootjes heeft ze niet veel op, maar ze accepteert ze prima om haar heen. Omgang met honden heeft ze nooit gehad.

Bent u zoek naar wat gezelschap in huis, maar vindt u het prima dat lieve Bep ook een zelfstandige dame is en ze makkelijk haar eigen plan trekt? Dan nodigt ze u graag uit eens kennis te komen maken!

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
email: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden