Deze week in de spotlight: Lieve poes Peggy

Peggy is een poes, vermoedelijk geboren rond 2017. Omdat ze als vondeling bij de opvang is binnengebracht, weten we eigenlijk niet zo veel van haar.

Zoals wij haar hebben leren kennen, laat Peggy zich het best omschrijven als een vriendelijk en aanhankelijk poesje, maar met een pittig randje soms. Dat laatste heeft vooral te maken met andere katten en ook honden, deze wil ze absoluut niet in haar buurt en dat laat ze duidelijk merken.

Peggy wordt er erg nerveus en gefrustreerd van en dan moeten wij ook even uit de buurt blijven. Wel merken we dat ze elke dag een beetje meer op haar gemak lijkt te komen. Wanneer het voor haar allemaal goed voelt, komt Peggy graag voor de nodige aandacht. Ze houdt hier ontzettend van en ze komt je dan ook direct begroeten wanneer je de kamer binnenstapt.

Peggy is een rustig poesje, ligt vaak lekker wat te dutten in een mandje en op een speels momentje hebben we haar dan ook nog niet kunnen betrappen. Af en toe gaat ze buiten even een frisse neus halen, maar we hebben niet het idee dat ze echt een jagertje is, dat pers√© naar buiten moet kunnen. Wellicht dat een (uiteraard afgezet) balkon dan ook zal volstaan, maar dat kunnen we natuurlijk nooit met zekerheid zeggen…

Heeft u een rustig en fijn plekje, zonder andere huisdieren en zonder kleine kinderen en bent u op zoek naar een lief en tikkeltje eigenwijs poesje? Dan nodigt Peggy u van harte uit eens kennis te komen maken!

 

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
email:¬†[email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden