Stichting Kindercarnaval de Mastepinne organiseert Sint-Maarten lampionnenoptocht

Foto: Stichting Kindercarnaval de Mastepinne

Op donderdag 11 november 2021 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne de 11e v/d 11e viering met de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht waarbij de kinderen van 18:30 uur tot 19:30 langs de deuren kunnen gaan in Wouwse Plantage.

Halverwege de route krijgen ze een beker warme chocolademelk aangeboden.

Aansluitend start de 11-11 viering van Mastepinnelaand van 19:45 uur tot 22:30 uur in de foyer van Dorpshuis de Spil en zal op ludieke wijze het Protocol, het lied gemaakt door hofkapel W’ornouwus en het nieuwe insigne voor dit 44-jarig jubileumjaar bekend gemaakt worden. Het officiĆ«le gedeelte onder het nieuwe motto Dur Val Wa Te 44 start zo vroeg zodat kinderen hierbij ook aanwezig kunnen zijn.

Om de kinderen in Wouwse Plantage aan een mooie lampion te helpen wordt er daarnaast dit jaar voor het eerst op zaterdag 30 oktober 2021 een Sint Maarten lampion knutselmiddag gehouden in Dorpshuis de Spil. Van 13:30 uur tot 15:00 uur kunnen alle Mastepinnekes tussen de 3 en 12 jaar hier een eigen lampion komen knutselen. Opgeven hiervoor is helemaal gratis en kan tot 24 oktober gedaan worden via de website www.mastepinnelaand.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden